понедељак, 4. мај 2009.

Заправо почетак...


Каже се - први мачићи се у воду бацају. Никад нисам писао блог, мада пишем одавно. Ово би требало да буде потпуно, ново искуство. Шта ће од овога испасти видећемо.



Назвао сам ово моје писаније - Приче са Беглука. Има више разлога, али ми се учинило слатко да кроз назив овог блога локализујем причу на тај начин. С'друге стране као неко ко станује на Беглуку, стало ми је да се за овај кварт Србобрана чује. Што даље и што чешће.

Одмах да кажем, не пада ми напамет да будем гласноговорник беглучана. Прво мислим да уопште нисам типичан беглучан, мада фамилијарно имам дубоке корене овде, а као друго обично волим да говорим у своје име. За сада. У сваком случају планирам да овде пишем све оно што не желим да укључим у пројекат који се зове Србобран.нет. А то је пре свега лични став. Као аутор инфо портала Србобран.нет сматрам да свако има право да на том издвојеном месту, тако честом окупљалишту србобранаца у последње време, има право на лични став, уколико тај свој став брани аргументима. Ексклузивитет да нема ту могућност изражавања задржавам само за себе. Осим у случајевима када мора да се брани интегритет и право на слободу изражавања и мишљења.

Позивам све који пишу блог и сматрају да би био занимљив за читање посетиоцима инфо портала Србобран.нет да се јаве. Доставите адресу вашег блога и врло брзо ћемо га посетити, а потом ако задовољава основне стандарде, направити линк ка њему, како би био доступан свим посетиоцима инфо портала Србобран.нет.

Уколико до сада нисте писали блог, а желите да направите свој, сматрате да то може да буде занимљиво, препоручујем као корисну адресу http://www.blogger.com

Толико за почетак, па видећемо...

Нема коментара: